Uzunköprü Ziraat Odası > Haberler > Hububat Biçim Fiyat Toplantısı

Hububat Biçim Fiyat Toplantısı

Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilen hububat,kanola biçim ve balya bağlama(25kg balya için) fiyatlarının belirlenmesi toplantısı Oda Başkanımız Özcan KAYALI, İpsala Ziraat Odası Başkanı ve TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin DARCAN,Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin ARABACI,Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan ŞEN,Lalapaşa Ziraat Oda Başkanı Taner ÖZTÜRK, Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent UZEL, Meriç Ziraat Odası Başkanı İbrahim DALKIRAN, Enez Ziraat Odası Başkanı Mehmet OSKAN, Edirne Tarım ve Orman Müdürlüğü Bit.Ürün. ve Bit.Ür.Sağ.Şb.Müdürü Nadi AYGEN, Uzunköprü İlçe Tarım Müdürü Burak ESEN ve Uzunköprü Ziraat Odası Başkan Vekili Cemal DURMAZ’ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Tüm üreticilerimize ve biçerdövercilerimize Hayırlı olmasını temenni eder bol bereketli hasatlar dileriz.